söndag 24 mars 2013

Farbror Blås strömming!

Detta är inte ett exakt recept utan hörsägen från servitören som kollat med kocken!

Doppa strömmingsfiléer i creme fraiche uppblandad med senap (en eller flera sorter som du föredrar) samt lite äppelcidervinäger.
Lägg ihop filéerna och doppa dem först i vanligt ströbröd och sedan i en asiatisk variant som heter Panko (japanskt) som gör att stekytan blir krispig! ( vi köpte på ICA!)
Stek i mycket smör och när det är klart strör du på flingsalt.
Servera med potatismos, smält smör,  nyriven pepparrot samt citron.

Man kanske får pröva sig fram flera gånger innan man hittar den rätta smaken men lycka till!

1 kommentar:

  1. Maggan! Av någon anledning kom din kommentar bort, men jag minns den och vill bara säga Lyckliga du som kan träffa din dotter ofta och mysa i soffan! och det du bjuder på låter smaskens! Glad Påskkram till dig!

    SvaraRadera