måndag 18 februari 2013

"Back to basic"Känner mig hängig...är det solbristen kanske? Varje dag är lika mulen som föregående...Dessutom har jag fortfarande sviter efter den sega förkylningen i december. Hostan vill inte riktigt ta slut, och kroppen känns öm och lite stel, som om någon bultat på den. Ska i alla fall gå och simma  idag (om de inte stulit ytterligare kopparrör som de gjort förra måndagen så att duschvattnet inte fungerade...) och sedan hittade jag en Dvd med Taiton  Blossom "Back to Basic", tre gympapass med olika svårighetsgrad. I går tittade jag på den första  och den såg inte alltför jobbig ut!!  så den får jag väl försöka pröva här på mattan, i morgon kanske...Att jag ska vara så seg... Har du några uppmuntrande förslag? skulle behöva lite coaching!

4 kommentarer:

 1. Jag klarar bara inte att träna på egen hand, det blir inte av. För mig har Itrim varit suveränt, så träningsvänliga redskap och så avslappnad stämning. Det värsta är väl att inse att man måste ändra livsstil inte bara göra en kort förändring. Å andra sidan är en piggare kropp med några kilon bort för min del så värt det. Tänk bara att köpa träningskläder storlek 38 som jag gjorde förra veckan. Men det är grått och trist och promenad-ovänligt just nu. Snart blir det vår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har prövat Itrim en gång, men gav upp. Det var inte dåligt men jag tyckte helt enkelt det var tråkigt. Som jag gör med all gymträning fast jag skulle behöva. Man måste som du säger ändra livsstil och hålla ut! Så jag ska satsa på vårpromenader, vattengympa och simning! Det har jag ju lyckats med förut! Håll tummarna!

   Radera
 2. Sätt dig på ett plan och kom ner till mig en vecka!!
  Här har vi sol i överflöd. Alla muskler blir varma och mjuka och villiga att börja röra sig. Tänk dig du och jag i den rosa soffan med en Pina Colada i handen!!
  Välkommen Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen frestande med den rosa soffan och solen! men det går inte! Nu reser jag till Tromsö en vecka med Joel och sedan blir det Frankkrike till påsk med sol hoppas jag, och där emellan är det körkonsert och konsthistoria och...ja, du vet. Men jag ska lyxa till det lite med att unna mig en ansiktsbehanding en dag, något som jag längtar efter! KRAM och vad glad jag är att du har det så bra!

   Radera