söndag 20 januari 2013

Och barren varar intill påska!
Så hade vi då vår julgransplundring och detta år var det inte många barr kvar på granen! Men den gick att dansa runt och det är roligt med många barnbarn som skrattar och leker. Björnen sover och Rävens Skratt-Olle är populärast och så långdansen genom huset! Sedan blev det hamburgare och pommes frites som vi friterar i en speciell frityrgryta, mycket uppskattat. Gissa om man är nöjd sedan när alla gått och Elsa Dolly somnat! Några godispåsar glömdes kvar så nu får Christer frossa. Han en riktig godisgris och dessutom firade vi hans födelsedag också!

2 kommentarer:

  1. Hej Maggan! Vilka fina foton på julgranplundring. Nu har vi varit här 6 dagar och hunnit acklimatisera oss. Allt det onda försvinner efter några dagar i värme. Vi har jättefin läg, balkong i kvällsol. Lagar mesta maten själva. Har börjat på GW.Perssons bok. Den är så bra! Tack! Dina grannar Aino och Gordon var på samma plan men dom bor på norra delen. Ge Christer Grattispuss från mig. Varma kramar Ingrid

    SvaraRadera
  2. Härligt med ett gäng barnbarn att dansa med! Milton och jag var ju bara vi två. Och barren, de fortsätter vi att dammsuga upp varje gång han kommer hit, han har tagit det som sin uppgift!

    SvaraRadera