fredag 25 januari 2013

Nu fär ma...


I morgon bitti startar vi färden mot Tromsö. Agnes och jag, Elsa Dolly och två katter! 170 mil ungefär ska vi tillryggalägga och vi räknar med att vara framme på måndag. Två övernattningar blir det och vi turas om att köra. Vi gjorde samma resa förra året och det gick bra. Det jag minns speciellt var vintervägen mellan Kiruna och Narvik. 30 grader kallt, hänförande vacker natur, vit och  gnistrande genomfrusen. Så nästa gång jag skriver befinner jag mig i Nordens Paris! Vill visa er en sak jag fick i går av min lilla E! Hon stod i dörren med ett paket! Det här är till dig farmor sa hon och tittade förväntasfullt när jag öppnade det. En liten fin matta som hon vävt och som nu skall ligga i lilla "bokhandeln"! Gissa om jag blev glad!

4 kommentarer:

 1. Ha en bra resa och kör försiktigt!.hälsningar ifrån holland.kram.jerry

  SvaraRadera
 2. Jag är lite avundsjuk på den där vintervägen. Jag har åkt tåg och det var också helt hänförande. Jag har det inte så tokigt här på Teneriffa. Idag har min ängel Rand, som gjorde den här resan möjlig, rest hem. Så nu är det bara att spotta i nävarna och klara sig själv. Nej så allvarligt är det inte. Det finns hjälp att få. Ser fram emot att höra från Lilla Paris. Kramar Ingrid

  SvaraRadera
 3. Men så gulligt av henne! Bra gjort av er att köra, det är också fin tid att tillbringa tillsammans. Vad är lilla bokhandeln?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilla bokhandeln är den miniatyr jag fick i present av "Mostrarna" då jag stängde bokhandeln! I locket till en gammal skrivmaskin har de skapat min lilla butik med bokhyllor och böcker och jag själv stående bakom disken med glasögonen i pannan! Du kan se den på min vinjettbild! Jag har fått lampor till den också som jag tänder på kvällarna och ett piano och nu en matta! Ett fantastiskt arbete och present som alltid gör mig lika lycklig att titta på! :))

   Radera