onsdag 3 september 2014

Restaurangbesök tar kål på baciller!


Det är inte bara gos och lekar som kommer med barnbarnen utan också små otäcka baciller! Nästan hela veckan har vi alla varit drabbade av hosta och snuva och jag går omkring som i en bubbla. Som tur är brukar det bli bättre frampå dagen och jag har sluppit feber så när Elsa Dolly och lilla E bjöd på restaurang kom både jag och morfar! "Råttatouille" heter den och här serveras de utsöktaste rätter! Kocken och servitrisen turas om att laga mat  och servera. Sedan ville de själv vara gäster så då fick mormor/farmor rycka in! Den underbara sensommarvärmen fortsätter och parken är full av barn som gungar och leker i sandlådan och här tillbringar vi långa stunder! Elin Lykke älskar att gunga! Att höra hennes lyckliga skratt när gungan tar fart är musik för mina öron!



 Vår pyttepool fungerar också bra när man behöver svalka sig och än så länge får båda sötnosarna plats men det är nog sista sommaren!

2 kommentarer:

  1. Det är väl för underbart att sommaren bara fortsätter!

    SvaraRadera
  2. Ja, det känns verkligen som man fått fylla sitt behov av sol och värme. Ser faktiskt fram emot höstens färger och klara luft...

    SvaraRadera