måndag 24 november 2014

Weekend i (l)ju(v)liga London!


Nu har vi snart besökt London alla årstider! Olika barnbarn, olika väder bäddar för olika upplevelser även om standardinslag ingår som madame Tussaud och London Eye. Det sistnämnda åkte vi i kvällsmörkret denna gång vilket gav en helt annan upplevelse av London än i dagsljus! Mulet och regndis inbjöd inte direkt till sightseeingturer varken med buss eller till fots men som tur var var detta barnbarn mer intresserad av shopping! så det blev Oxford Street för hela slanten! Primark (en enorm butik med billiga kläder), varuhuset Selfridge och inte minst Victoria Secret med sina läckra underkläder höll oss sysselsatta i timmar! Christer väntade tålmodigt vid entreerna med sitt korsord men när vi var på Harrods jul och leksaksavdelning fick han nästan panik och fann en undanskymd trappa där han kunde gömma sig!! Så otroligt mycket människor…jag tycker det är roligt, åtminstone en stund och gulliga A visste precis vad hon ville ha och titta på, så det var bara att hänga med!
Som här blir det mörkt tidigt och hela London lyser nu av juldekorationer och mer lär det bli! Trots det trista vädret var det inte så kallt och när vi kom ut från föreställningen av "Mamma Mia" som vi gick på en kväll, satt och stod folk överallt utanför pubar och restauranger…drack öl och pratade, härlig stämning! Själva åkte vi hem och myste i hotellets fina morgonrockar med inköpta sandwichar, vin och läsk med huvudet fullt av Abbas musik i öronen! "Mamma mia, here I go again…."

På Primark
Godbitar på Victoria Secret!

Vi som gillar shopping!
Ska vi ta taxi ?!
Givet med besök hos kungafamiljen!

4 kommentarer:

 1. Men vad gulligt att C sitter och löser korsord och väntar! För övrigt var det alldeles för länge sedan jag var i London inser jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tröttnar aldrig på denna stad! Rembrandtutställningen var fantastisk, en liten weekendresa för dig och någon vän kanske!;)

   Radera
 2. Ser härligt ut när kommer vändan med era barn och inte barnbarn:);) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, ser fram emot en födelsedagsresa vid 75!!! KRAAAM

   Radera