söndag 19 april 2015

Kalvar på grönbete!Ni skulle sett mina små Tromsöhjärtan när de klev ur bilen hemma i Enskede! Solen sken, gräset var grönt med scillablomster överallt och nu skuttade, hoppade små ben under skratt och tjut! Inga höga snödrivor, inga overaller utan gympaskor, jeans och fleecejackor! Elsa Dolly ville genast klä av sig mer men förstod att "än är det vinter kvar…" så bara ben får vänta lite till!
Mamma Agnes är bortrest över helgen så nu har det varit mormor som gäller. Det är klart att man blir lite trött!! men samtidigt är det underbart att få vara tillsammans och leka och prata och ta del av alla de tankar som finns hos en 4 åring! Ettåringen Elin gör precis som storasyster men har samtidigt en stark vilja och kan säga ifrån när det gäller! Att ha lilla kusin E i närheten är förstås också toppen så det blir många goda sandkakor!
 Sedan har vi fått upp vår nya pergola och idag invigde vi den med saft och kakor och kaffe till farmor som kom på besök! Blomlösa penseer är planterade i krukor (rådjuren har kalasat…) men de tar sig förhoppningsvis, så nu är allt förberett för Våren!


1 kommentar: