lördag 16 augusti 2014

"Just a minute darling…"


...säger servitrisen på The Globe Pub i närheten av madame Tussaud på Baker Street (nära Sherlock  Holmes museum). Här intar vi vår Pub-lunch efter ha trängts med alla turister på madame Tussaud, men vi har haft jättetrevliga timmar och är glada och nöjda! Att resa med ett barnbarn så här är toppen och det har blivit en tradition att varje trettonåring får en weekendresa med oss! Oftast blir det London och Paris men vi har även varit i Rom. Detta är vår sjätte 13 åring och när det yngsta barnbarnet  (nu ett år) blir 13 är vi lite över 80….Hursomhelst är det roligt att få vara tillsammans så här några dagar och mysigt att dricka te och äta chips på sängkanten på kvällen och tala om dagens upplevelser. För London har allt!! Visserligen blir det för oss vissa upprepningar men eftersom varje barnbarn är unikt blir ingen resa den andra lik. Nu blir det framkallning av alla kort och ett album där vi på höstkanten kan sitta tillsammans och minnas vår resa!

En vilostund för trötta fötter i Green Park och vid Tower bridge
Afternoontea med Audrey Hepurn och Farmor!
Vi smakar på den "fina" världen!
"Snart är det jul igen" som farfar Christer brukar säga!

7 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk resa ni verkar ha haft! Härligt!
  Kram
  Mamma Lina

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jättemysigt att få vara tillsammans med er fina Selma tycker Christer och jag!

   Radera
 3. Så underbart! Barnbarnsresor är verkligen något fint. Inväntar otåligt att mina ska bli lite äldre.

  SvaraRadera
 4. Ja, det beror ju på var man reser förstås men till en storstad är det enligt vår åsikt perfekt med en 12- 13 åring som ännu inte fått smak för nattliv och samtidigt klarar av diverse strapatser! Roligt är det hursomhelst!

  SvaraRadera
 5. Underbara London! Vi måsta åka dit igen du och jag!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ska vi resa dit igen du och jag! En weekendresa inom en inte alltför avlägsen framtid vore toppen! kramkram

   Radera