söndag 20 april 2014

Franska med nubbe!
Vi vaknar till regn. Himlen är grå och regntunga skyar hänger över vårt berg, men det doftar gott av fuktig jord när jag går ut på terassen. Det är kyligt så i dag blir det nog en brasa, den första sedan vi kom hit! Vi invigde vårt "nya" rum igår med våra grannar. Rummet har förut varit ett förråd, men nu har vi byggt en "friggebod" på tomten så nu får vi ytterligare boyta. Ett fint rum att kombinera som sov och litet vardagsrum! Vi har inhandlat en sängsoffa, ett slagbord och stolar, och efter timmar av ihopskruvande och tänkande!! (manualerna är inte alltid så lätta att förstå…) blev resultatet över hövan bra! Apéretifen gick i svenskt tecken men med lite franska inslag så med sill och liten nubbe och med vin från Brad Pitts domäner! invigde vi rummet i går kväll. Grannarna försökte sig på "Helan går.." svårt, svårt! Det fantastiska är att efter den lilla nubben flyter franskan på suveränt! Förklara det den som kan!!

4 kommentarer:

 1. Låter som en ljuvlig påsk. Här har arbetats idogt. Så skönt! Bära kvistar, grenar, plankor till elden. Kratta och välkomna våren med städad tomt. Det är livet på ön och jag njuter! Påskkram till dig!

  SvaraRadera
 2. Påskkram till dig också Eva! Jag förstår att ditt Ö-liv innehåller det mesta man kan önska sig och det jag avundas dig är närheten till ditt paradis…:)

  SvaraRadera
 3. Det blev verkligen sååå fint!!!

  SvaraRadera
 4. Ja, det här blir verkligen ett toppenfint rum både att sova och äta i!

  SvaraRadera