måndag 25 juli 2016

Mat och Yoga på hög nivå!


Vår familj har utökats med ännu en mästerkock! Denna gång med speciell inriktning på vegetarisk mat där frukt och grönsaker ingår på ett sätt som i alla fall Christer och jag inte är så vana vid! Gott blir det i alla fall och nyttigt är det för oss mer traditionsbundna korvätare!!


Tobbe och hans Renée förbereder en god måltid!
Dessutom är mästerkocken även utbildad yogalärare så nu praktiseras solhälsningen här vid poolkanten. Det visar sig att Agnes har en naturlig fallenhet för denna form av yoga, Ashtangayoga,  som är lite mer fysiskt krävande än kundaliniyogan. Själv försöker jag hänga med så gott det går…blir sugen att börja igen till hösten. Gjorde några pass i våras innan förkylningarna satte in. 
Vår grill används flitigt och här ska ni få ett recept på en god förrätt med grillad vattenmelon!



Skär vattenmelonen i encentimeters skivor
Grilla tills de får en härlig yta utan att bli brända
Lägg upp på fat och ringla över lite olivolja och lägg på smulad fetaost
strö över lite rivet citronskal samt några droppar pressad citron
peppra och ha salt på vid behov.

Lite välkyld rosé passar till, eller bubbel! 

Santé!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar