måndag 25 september 2017

Bröllpsdag med Leif Kronlunds orkester, Mikael Samuelson och Evert Taube!!

Till solglitter på Ålandshav dansar vi till dragspelsmusik och bas Taubes Calle Schevens vals! Vi har varit på en dygnskryssning med Taubesällskapet som vi hamnade i för något år sedan. Så många underbara visor han diktat och vi fick lyssna till både välkända och mindre kända tolkade av olika artister.
Men höjdpunkten var i alla fall att få dansa till Leif Kronlunds orkester med ingen mindre än Mikael Samuelson som sångare! Han är enligt mitt tycke (och jag vet många med mig tycker detsamma) bästa Fantomen tolkaren och när han nu sjöng den berömda "Nattens musik" var det andlöst tyst i hela lokalen. Applåderna ville aldrig ta slut och sedan fortsatte han sjunga gamla godingar bl.a flera Lars Lönndahlsklassiker! Lite nostalgi förstås men så var ju de flesta i vår ålder d.v.s gråtonade....
Det är också något alldeles speciellt med ett storband! Leif Kronlund är still going strong även om han inte gjorde så mycket på scenen! Rörde lite på armen några gånger men han hade säkert stenkoll på sina musikanter! Kunde inte fira vår 37 åriga bröllopsdag på ett bättre sätt! Och vi bestämde att vi är gifta 37 år till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar