onsdag 26 juli 2017

Nästan som Versaille!!


När vi är ensamma har vi tid att planera och fundera! Och nu har vi satt upp en lampa och en fin gammaldags väggbonad, som vi hittade i min svärmors gömmor.
Tre vallmo har också vuxit upp under mullbärsträdet !! och Christer har kopplat upp en lykta över sommarköket. Det blir som i Versailles skojar våra grannar när Christer berättar om fasadbelysning och lyktor i trädgården!
Men jag håller igen inför hans lite storvulna planer!  Gränsen går vid tomtar och väderkvarnar och vi kommer vara försiktiga med lampor. Man får pröva sig fram och jag vill helst ha lyktor som brinner och förövrigt endast natthimlens ljus. Men det är roligt att fundera och varje sak finner så småningom sin plats som den lilla fint målade väggvasen som vi hittade på en loppmarknad för många år sedan och som dess varit undanlagd för att vi inte hittade någon bra plats. Nu sitter den på väggen i vårt sommarkök fylld med lavendel! Helt perfekt! Allt finner nog sin rätta plats om man har tålamod att vänta....
I går kväll överraskade min kära Christer med ett fint dukat bord på läsidan av huset eftersom mistralen fortfarande blåste. Ljuslyktor och stjärnor och gott rosévin till laxskivor med citron, romantik på hög nivå! Som i Versaille!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar